Lite om mig!

 

 


Åsa Gutemyr heter jag, och är 38 år och har en underbar make vid namn Robert, samt en helt fantastisk bonusdotter med namnet Tamara.


 

Vi bor i ett gammalt charmigt hus från 1915, rött med vita knutar såklart.

Huset ja, ja vad ska jag säga om det, jag föll som en fura när jag såg annonsen på Hemnet, nu gällde det bara att övertala maken också… det tog lite tid (lägenhetsmänniska som han är eller var!)
Inredning är något som jag alltid, så långt jag kan minnas har ägnat mig åt. Jag började redan på små barnsben, bestämt tala om för mina föräldrar vad som passade och inte passade in i det då röd/vita flickrummet, jag skulle själv välja tapeter, gardiner, överkast till sängen, påslakan, ja allt som hör ett litet flickrum till. Tapeterna blev vita med röda hjärtan, och gardiner samt överkast i spets. Alla möbler var vita, jag tjatade till mig ett sk. Toalettbord med spegel, jag var såå stolt över det toalettbordet och hade det i många år minns jag.
Idag är jag fortfarande väldigt förtjust i det vita enkla. Vitt passar liksom till allt, med en vit bas kan du ta in så många accentfärger du vill, du kan byta efter årstider, eller blanda olika vita nyanser... ja, man kan mixa hur man vill... vitt är alltid vitt.
Jag är även väldigt, väldigt svag för den romantiska stilen, men inte sådär hysteriskt romantiskt, utan mer blandningen lite ruff trä lite söt spets, gardiner i oblekt linne eller tunn bomull och lite underbara rosenmönster... då är jag hemma.

Ja, inredning är min passion här i livet! /Åsa.

 

Tel: 0733-840534

Mejl: info@station18.se

 

 

 

Station18 © 2011 • Saltsjöbadsvägen 18 • 131 50 Saltsjö-Duvnäs • 0733-840534 • info@station18.se

www.station18.se